I am running DS-5 Ultimate edition trial version on Windos 7- [new to DS-5 ]
I am able to build Hello Example- but when i am trying to debug it - I am facing following problem -
please guide me -
com.arm.debugger.control.target.TargetControllerException: Failed target configuration:
Unable to run the gdbserver configuration application: Failed to set working directory /hello/stripped
at com.arm.debugger.control.target.AbstractTargetController.runTargetControlProcess(AbstractTargetController.java:242)
at com.arm.debugger.control.target.RTSMGDBTargetController.configureGdbConnection(RTSMGDBTargetController.java:455)
at com.arm.debugger.control.target.RTSMGDBTargetController.startGDBServer(RTSMGDBTargetController.java:353)
at com.arm.debugger.control.target.RTSMGDBTargetController.doTargetSetup(RTSMGDBTargetController.java:155)
at com.arm.debugger.control.target.AbstractTargetController.setupTarget(AbstractTargetController.java:94)
at com.arm.debugger.control.target.RTSMGDBTargetController.setupTarget(RTSMGDBTargetController.java:1)
at com.arm.debugger.control.ConnectionController.doPreDebugServiceInitialization(ConnectionController.java:645)
at com.arm.debugger.control.ConnectionController.doInitialize(ConnectionController.java:555)
at com.arm.debugger.control.ConnectionController.manageThreadModelAndInitialize(ConnectionController.java:539)
at com.arm.debugger.control.ConnectionController.manageProgressResourceAndInitialize(ConnectionController.java:484)
at com.arm.debugger.control.ConnectionController.initialize(ConnectionController.java:432)
at com.arm.debugger.control.ConnectionManager.createConnection(ConnectionManager.java:360)
at com.arm.debugger.launcher.TargetLauncher.launch(TargetLauncher.java:20)
at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:858)
at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:707)
at org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(DebugUIPlugin.java:1018)
at org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$8.run(DebugUIPlugin.java:1222)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:53)
setup is based on : ARM Information Center