NXP LPC18xx Serial Port issue on the latest pack

I am having an issue using NXP LPC18xx Serial Port on the latest pack.  We just started a new project and I decided to update the packs just as a "get the latest" thing and it has some TLS stuff that may come in handy.  We were using Device support 2.5.0 and middleware 7.0.0 without issue for years (and earlier versions).  I installed Device support 2.10.0 and Middleware 7.8.0 and now the serial port does not work.  Let me explain, I do the USARTdrv->Send, I get the call back and move past the wait (so it looks like it worked) but nothing physically goes out the port. Please note, I have gone back and forth a few times between the old and new versions and the old works every time.  I have version of code that only does the serial bits and that has the same issue.  Any Ideas?

Vital information;

Tool Version Numbers:
Toolchain:        MDK-ARM Professional  Version: 5.15.0
Toolchain Path:    C:\Keil_v5\ARM\ARMCC\Bin
C Compiler:         Armcc.exe        V5.05 update 2 (build 169)
Assembler:          Armasm.exe        V5.05 update 2 (build 169)
Linker/Locator:     ArmLink.exe        V5.05 update 2 (build 169)
Library Manager:    ArmAr.exe        V5.05 update 2 (build 169)
Hex Converter:      FromElf.exe        V5.05 update 2 (build 169)
CPU DLL:               SARMCM3.DLL          V5.15.0
Dialog DLL:         DCM.DLL              V1.13.2.0
Target DLL:             ULP2CM3.DLL          V2.200.17.0
Dialog DLL:         TCM.DLL              V1.14.5.0

Parents Reply Children
More questions in this forum